För och nackdelar med ny produkt

Det finns fördelar och nackdelar med alla vibratorer. Det är även till stor del upp till individens känsla som avgör vilken som är bäst. En längre recension på internet presenterar tre nackdelar med Satisfyer pro 2 next generation samt hur tungt dessa nackdelar egentligen väger.

  • Högljudd motor
    Satisfyer pro 2 next generation är en uppdaterad version av den första modellen i denna produktserie. En sak som förbättrats är att ljudnivån har sänkts något. Men i recensionen nämns att ljudnivån fortfarande kan upplevas ”distraherande” högt. De som tycker att ljudnivån är av absolut högsta vikt kan eventuellt jämföra modellen mot andra alternativ.
  • Plastig?
    Är känslan enbart hur lufttrycksvibratorn stimulerar klitoris eller även kring hur den ligger i handen och uppfattas utifrån dess material? Även här är det alltså en personlig känsla som avgör.Recensenterna var däremot lite kritiska mot den ”plastiga” känsla som Satisfyer pro 2 next generation har. Handtaget anges upplevas ”plastigt” vilket därmed ger en svag känsla av att det är en för billig produkt.
  • Långa laddningstiden – första gången
    Av någon anledning måste Satisfyer pro 2 next generation laddas upp i åtta timmar när den laddas för första gången. Att beställa produkten på nätet, hämta den och därefter behöva vänta ytterligare 8 timmar kan kännas onödigt. Däremot behöver bara laddning genomföras på 1,5 timme under de kommande laddningstillfällena.

Är Satisfyer pro 2 next generation bra – eller dålig?

Hur tungt väger dessa tre nackdelar? Det är upp till var och en av avgöra men fördelarna vägde helt klart över till modellens fördel i recensionen.

Motorn
Högt motorljud kan väga tungt – om personen anser att högt motorljud är distraherande. Det nämns däremot inte någon mätning av ljudnivå och inte heller anges några alternativ. Det är alltså svårt att veta om recensenterna anser att ljudnivån är hög på alla testade vibratorer eller enbart denna.

Plastig
Att handtaget är av plast kan visserligen göra att den känns lite billig. Samtidigt bör detta inte påverka hur klitoris stimuleras. Troligtvis skulle de flesta vänja sig vid det plastiga handtaget om vibratorn ger bra stimulering.

Laddningen
Detta bör vara den svagaste negativa faktorn. Visserligen kan det vara irriterande att behöva vänta 8 timmar efter att produkten äntligen kommit med posten. Men den som väntar på något skönt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *