Hud och hår

Har du hört talas om “vampyrmetoden”? Det korrekta namnet på metoden är PRP (Platelet Rich Plasma). Hair TP Clinic är en klinik som arbetar med PRP-injektioner som går ut på att utvinna blodplasma ur armvecket och injicera denna i huden. Genom att göra detta kan din hy få ett mer ungdomligt utseende med mer lyster. De utför hårtransplantation och en uppsjö övriga behandlingar.

PRP-metoden är en beprövad metod som har använts i Europa i ungefär ett årtionde. Den kan dels användas för att ge huden i ansiktet mer lyster, men den används också för att motverka håravfall. PRP-injektioner är nämligen även en effektiv behandling för patienter som håller på att förlora håret.

Fördelarna med injektioner för huden

PRP-metoden är en behandling som har många fördelar jämfört med andra hudbehandlingar. Dessa är de främsta fördelarna med att låta Hair TP Clinic behandla din hud med PRP-injektioner:

  • PRP får huden att se yngre ut. Den stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket gör att huden tajtas åt och blir tjockare. Detta gör att rynkor jämnas ut, och det är även ett bra sätt att motverka akne och rosacea.
  • Metoden är effektiv när det kommer till att behandla områden som annars är svåra att nå. Ett exempel på ett sådant är under ögonen där många patienter upptäcker de första tecknen på åldrande.
  • PRP-metoden är naturlig på så sätt att ditt eget blod används vid behandlingen utan några som helst tillsatser. Lite blod tas från ditt armveck och behandlas sedan i en centrifug för att separera blodplasman från resten av blodet. Blodplasman injiceras sedan på det område som ska behandlas för att främja produktionen av elastin och kollagen.
  • Det är en säker behandling som också är beprövad. Den har under en längre tid använts och visat sig vara effektiv för att behandla bland annat idrottsskador.
  • Resultatet är långvarigt och det krävs ofta bara ett mindre antal behandlingar för att uppnå önskad effekt. Efter dessa behandlingar är det inte ovanligt att det tar ungefär ett år till ett och ett halvt år innan behandlingen bör upprepas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *